HIUSHIVENAINE ANALYYSI PAKETTI

Hivenaineiksi tai mikroravinteiksi sanotaan kivennäisaineita, jotka ovat elimistön normaalin toiminnan kannalta välttämättömiä ja joita se ei pysty valmistamaan itse. Näin ollen ne tulee saada päivittäin ravinnon mukana. Hivenaineisiin kuuluvat esimerkiksi kupari, kromi, jodi ja sinkki. Jokaisella hivenaineella on oma tehtävänsä ihmisen elimistössä, eikä millään muulla aineella voida korvata niiden vaikutusta. Hivenaineiden määrät sekä niiden suhteet ja luontaiset pitoisuudet elimistössä ovat hyvin tärkeitä terveyden ylläpidon kannalta. Liian pienet määrät voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja ja toisaalta liian suuret määrät voivat aiheuttaa myrkytyksiä. Jos sinua mietityttää hivenaineiden saantisi tai epäilet että kehoosi on kertynyt raskasmetalleja, on tämä paketti on sinulle.

Milloin analyysi kannattaisi teettää?

Jos sinulla on:

 • hiustenlähtöä
 • masennusta
 • tapana syödä paljon kalaa
 • väsymystä
 • verenpainetautia
 • ongelmia näön kanssa
 • heikentynyt glukoosin sieto
 • heikentynyt munuaisten toiminta
 • imeytymisongelmia
 • Parkinsonin taudin kaltaisia oireita
 • heikentynyt testosteronin tuotanto tai impotenssia
 • altistuminen myrkyille työssä tai harrastuksessa

Raskasmetallit elimistössä vaikuttavat mm. maksan toimintaan ja immuniteettiin. Testistä saadaan hyvin myös viitteitä imeytymishäiriöistä ja stressistä. Testi on helpo keino lähteä tukemaan omaa terveydentilaa.

 
 

Paketin sisältö

 

TESTI

Paketti sisältää hius- hivenaineanalyysin, jossa mitataan 22 mineraalia (Kalsium, Magnesium, Natrium, Kalium, Kupari, Sinkki, Mangaani, Kromi, Vanadiini, Molybdeeni, Boori, Jodi, Litium, Fosfori, Seleeni, Strontium, Rikki, Koboltti, Rauta, Germanium, Rubidium, Zirkonium) ja 17 raskasmetallia (Alumiini, Antimoni, Arseeni, Barium, Berryllium, Vismutti, Kadmium, Lyijy, Elohopea, Platinum, Tallium, Torium, Uraani, Nikkeli, Hopea, Tina, Titaani)

Testi tehdään värjäämättömästä hiuksesta. Testipaketti tulee sinulle kotiin DHL lähetyksenä ja lähetät sen postissa eteenpäin. Yhteistyössä Nordic Laboratoriesin kanssa.

TULKINTA

Tunnin vastaanotolla käymme tulokset yhdessä läpi ja saat löydöksiin liittyvät kirjalliset ohjeet ruokavalioon ja ravintolisähoitoon sekä raskasmetallien poistoon.

SEURANTA

Pakettiin sisältyy myös lyhyt seurantapuhelu 4 viikon hoidon jälkeen. Arvioimme, onko hoitoa tarvetta jatkaa vai olisiko seurantatesti mahdollista tehdä tässä vaiheessa.

HINTA

Koko paketin hinta on 246 euroa. Paketti sisältää testin, tulkinnan, ohjeet ja lyhyen seurannan. Ostettuasi paketin se toimitetaan sinulle kotiin. Tuloksissa menee 3-4 viikkoa jonka jälkeen sovimme tapaamisen.

Kohti terveempää elämää! Osta oma pakettisi alta

Testillä saat mustaa valkoisella omasta terveydentilastasi ja sen avulla tuet omaa terveyttäsi kun puutokset ja altistukset päästään korjaamaan. Ostettuasi paketin se toimitetaan sinulle kotiin. Otan sinuun yhteyttä kun tulokset ovat tulleet ja sovimme sitten tapaamisen.

Osta täältä