Maadoittumisen merkitys

Maadoittumisen merkitys

Jun 25, 2019

Olet ehkä kuullut termin maadoittuminen. Tiedätkö mitä se tarkoittaa? Kiinnitätkö itse siihen huomiota? Tänä korkean teknologian aikana olemme kenties huonommin maadoittuneita kuin koskaan. Vietämme päivät tietokoneen ja langattomien verkkojen ääressä, selaamme kännykkäämme tämän tästä, katsomme kenties vielä illalla tabletilta jotakin. Ei ihme että fyysiset vaivat lisääntyvät, puhumattakaan siitä mitä langattomien verkkojen mukanaan tuoma säteily voi aiheuttaa pitkällä aikavälillä terveydellemme. Tutkimuksia kännykkäsäteilyn aiheuttamista haitoista alkaa jo olla runsaasti, jopa siinä määrin että osassa maita (mm. Belgiassa) on kielletty 5G verkkojen tulo. Belgialaiset eivät halua toimia koekaniineina. Maailmalla kerätään myös monia erilaisia addresseja 5G verkkojen estämiseksi, osa tiedemiehistäkin on mobilisoitunut hankkeen vuoksi. Mutta nyt hieman eksyttiin aiheesta, palataanpa takaisin siihen maadoittumiseen!

Maadoittumisen edut

Kun olemme suoraan kosketuksessa maahan, saamme kehoomme negatiivisesti varautuneita elektroneja, energialatauksen jonka ansiosta voimme paremmin. Olemmehan sähköisesti varautuneita olentoja, joiden kuuluisi olla jatkuvasti yhteydessä maanpinnan sähköisesti varautuneeseen kenttään. Jopa Pubmed tutkimusartikkeli- tietokannasta löytyy useita artikkeleita maadoittumiseen liittyen, kun laittaa hakusanaksi grounding tai earthing. Maadoittuminen ei siis ole mitään perusteetonta hömppää😊. Maadoittumisen ansiosta:

 • olemme paremmin yhteydessä omaan kehoomme
 • meillä on luottamus elämään kohdillaan
 • vähennämme hiljaisen tulehduksen määrää kehossa (happiradikaalien määrä alenee)
 • vähennämme kortisolin eli stressihormonin määrää
 • unen laatu saattaa parantua
 • tuemme kehomme ja sisäelintemme terveyttä, paranemisprosentti nousee jopa 60-70%lla ja kivut vähenevät
 • vastaanotamme enemmän valoa kehoomme joka mahdollistaa oman henkisen kasvumme
 • pystymme olemaan paremmin yhteydessä korkeimpiin energioihin
 • ensimmäinen chakramme, juurichakra on tasapainossa

Juurichakra liitetään perusturvallisuuteen. Kun se on kunnossa, olo on tasapainoinen, rakastettu ja turvallinen. Jos juuricha on epätasapainossa, saattaa olla turvattomuuden tunteita, ahdistusta, epävarmuuksia, pelkoja. Fyysisesti epätasapainosta voi kertoa selkäkivut, issias tai sukupuolielinten terveysongelmat. Juurichakra voi olla epätasapainossa jo pidemmän ajan takaa, esimerkiksi lapsuudessa aiheutuneen turvattomuuden tunteen vuoksi, tai pitkän työttömyyden/rahattomuuden vuoksi.

Keinoja maadoittumiseen

Me nykypäivän ihmiset vietämme paljon aikaamme sisätiloissa, jolloin emme ole kosketuksessa luontoon ja äiti maan hoitaviin energioihin. Ehdottomasti paras keino maadoittua onkin viettää mahdollisimman paljon aikaa luonnossa, raittiissa ilmassa paljain jaloin. Kävele nurmikolla, metsässä, hiekalla paljain jaloin. Testaa mitä tapahtuu jos teet näin 15 minuuttia joka päivä viikon ajan- minkälaisia tuntemuksia sinussa herää, miten tunnet olosi erilaiseksi? Muita keinoja maadoittua on mm:

 • punaisen värin käyttäminen vaatetuksessa, sisustuksessa tai muualla
 • kultaisten korujen käyttäminen
 • kaikki fyysinen harjoittelu, mikä saa sinut hikoilemaan- olemaan kunnolla kehossasi
 • maan alla kasvaneiden kasvien syöminen (juurekset), punaiset kasvikunnan tuotteet
 • hieronta ja muut fyysiset hoidot
 • maadoitustuotteiden käyttö, ks. https://www.tiedonportaidenkauppa.fi/
 • visuaalisaatioharjoitukset, jossa visualisoidaan sydämestä sielun ytimestä lähtevä valkoinen valo omaan maatähtichakraan (suuri valkoinen timantti) noin kilometrin syvyyteen maan sisään (valoputken sisällä turvassa). Ajattele ”tunnen kristus-yhteyden ja täytyn valolla”. Nouset samaa reittiä takaisin tuoden tullessasi lisää valoa itseesi ja maan päälle.

Eipä sitten muuta kun hyviä hetkiä ulkoilmassa paljain jaloin😊 Lisää tietoa maadoittumisesta voit lukea täältä.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.